Goud en zilver beschermen ons tegen de stommiteiten begaan door de overheden.

Aanmaken: 09/04/2018 - 09:27
Goud en zilver beschermen ons tegen de stommiteiten begaan door de overheden.

Met 'FAKE – Fake Money, Fake Teachers, Fake Assets' heeft de Amerikaanse auteur Robert Kiyosaki een nieuwe potentiële bestseller op de markt gebracht. In dit boek legt hij uit waarom hij goud en zilver in zijn portefeuille heeft opgenomen. Daarbij wordt de nadruk gelegd op wat in de huidige financiële omstandigheden belangrijk is en wat niet. Het is bedoeld om mensen zonder veel kennis van de financiële wereld op weg te helpen. 

 

Kiyosaki verwierf wereldwijd bekendheid vanwege zijn boek "Rich Dad, Poor Dad", wat nog altijd het best verkopende boek ooit over personal finance is. In zijn ogen zijn goud, zilver en andere edelmetalen belangrijk voor het handhaven van het welvaartsniveau. Een belangrijk punt is in zijn ogen dat goud en zilver niet bestemd zijn om winsten op korte termijn op te leveren. De edelmetalen hebben speculanten dan ook niets te bieden. 


Goud en zilver beschermen ons tegen de stommiteiten begaan door de overheden. Kiyosaki maakt de vergelijking met een ‘gewone’ verzekering, bijvoorbeeld een autoverzekering. Die biedt de eigenaar bescherming tegen ongevallen. Op dezelfde manier bieden goud en zilver bescherming tegen financiële ongevallen. Ze zullen in moeilijke tijden een veilige buffer bieden. Dat die moeilijkheden er zullen komen, lijdt volgens Kiyosaki geen enkele twijfel. 

De overheden overschatten zichzelf en denken dat ze alles kunnen. Wat dus duidelijk niet het geval is. In 'FAKE – Fake Money, Fake Teachers, Fake Assets' legt hij uit hoe de overheden het huidige financieel systeem volledig gemanipuleerd hebben, zodat niets nog is wat het lijkt. Ze zullen nooit toegeven dat ze daarmee zwaar in de fout zijn gegaan, maar uiteindelijk zal de man in de straat het gelag betalen voor de fouten door hen gemaakt. Het bezit van goud en zilver biedt zekerheid voor het moment wanneer blijkt dat we leven in een wereld met ‘fake geld’ en met alles wat eveneens gemanipuleerd is. 


Waarom Goud kopen?
Waarom Zilver kopen?
Koersgrafiek Goud & Zilver

About Author

Jean Walraevens
Mijn bedoeling is alle mogelijke informatie die belangrijk kan zijn om te weten voor het publiek te publiceren op deze website. Alles wat voor door de Main Stream Media wordt gecensureerd wat de lezer kan benutten om zichzelf en zijn vermogen te beschermen trachten wij op deze website te publiceren.