Over ons

Het uitbreken van de laatste crisis is ondertussen alweer geleden van 2008. Miljoenen mensen over de hele wereld verloren massale kapitalen aan aandelen, obligaties, fondsen en andere financiële producten. Ei zo na zagen ook de gewone spaarder en meest conservatieve belegger hun zuurverdiende spaarcenten als sneeuw voor de zon verdwijnen. Niemand zag deze crisis aankomen op een enkele zonderling na die niet gelooft of gehoord werd.

Ook vandaag met de grootste financiële en economische crisis voor de deur gaan we weer dezelfde weg op. Mensen worden dom gehouden, media gecensureerd en we worden iedere dag opnieuw belogen en bedrogen.

De missie van de website TBSOM is om de mensen te informeren, te sensibiliseren en te beschermen voor de volgende crisis uitbreekt. Wij brengen u nieuws, feiten, artikelen, geheimen die u nergens anders leest of vindt. De artikelen en het nieuws dat er echt toe doet.  

Visie

TBSOM is ervan overtuigd dat we aan de vooravond staan van een grote reset van ons volledige financiële systeem. Deze omschakeling zal gepaard gaan met totale chaos op de financiële markten. De meeste mensen onder de wereldbevolking zullen blind erin ondergedompeld worden en zware verliezen incasseren. Onze bedoeling is om onze lezers zoveel mogelijk de juiste kant op te zetten zodat zij niet lijdzaam, voor generaties lang in armoede moeten verder leven.

Zo is TBSOM bijvoorbeeld op de hoogte van het feit dat fysiek goud en zilver een belangrijke rol zullen spelen in het verdere verloop van deze financiële crisis en de omschakeling naar een nieuw financieel systeem. We trachten in onze berichtgeving dit alles in de juiste context te plaatsen. We schrijven vanuit een brede visie over de financiële crisis, maar snijden ook de onderwerpen aan die van belang zijn voor uw eigen vermogen. We hopen dat we u aanzetten tot nadenken en we u mogen rekenen tot de ondertussen reeds meer dan 420.000 regelmatige en unieke bezoekers. We hopen tevens dat u vrienden, familie en mensen die u graag heeft de weg naar onze site leert kennen zodat ook zij de informatie krijgen waarop ze recht hebben.

 

Jean Walraevens