Rijkdomoverdracht - Rijkdomverplaatsing 2016

Aanmaken: 03/11/2016 - 10:59

Rijkdomoverdracht – Rijkdomverplaatsing 2016

Ongeacht wat het prijskaartje is voor goud en zilver, wanneer de valuta’s van de wereld instorten, verschuift de koopkracht van de mensen die geen goud en zilver of andere edelmetalen bezitten naar degenen die dat wel hebben, en dat zal een verbijsterende hoeveelheid rijkdom zijn. Meer dan op enig ander moment in de menselijke geschiedenis, kunnen mensen die nu eigenaar zijn van edelmetalen hun levensstandaard exponentieel verhogen tijdens de aankomende crash zonder blootstelling aan grote risico’s. 

Alle experts vertellen je dat edelmetalen geen investeringen zijn, slechts een veilige haven zijn – genaamd rijkdom verzekering. Dat is waar, maar er zijn korte perioden in de geschiedenis waar goud en zilver zowel een veilige havens als de best presterende beleggingen zijn voor het behalen van echt enorme winsten in absolute koopkracht.

Op dit moment, verkeert de wereld in het vroege stadium van de volgende grote bullmarket in goud en zilver, en als NU snel gehandeld wordt, heb je de mogelijkheid om spoedig en eenvoudig, triple-digit winst te behalen! In 2016 zal Goud dubbel en  Zilver triple in prijs gaan, zo wees er snel bij voor het te laat is.

De aankomende overdracht van rijkdom vindt plaats tegen de achtergrond van mondiale onevenwichtigheden die elk eerdere catastrofe een kleintje maakt. En dit in combinatie met het feit dat alle wereldvaluta’s tegelijkertijd als tekenen van zwakte fiat stress vertonen, waardoor het financiële systeem zich te pletter zal scheuren. Met andere woorden: deze situatie is zeer zeldzaam en is nog nooit eerder op een dergelijke schaal voorgekomen. Dit is NU een ‘once in a lifetime’ kans voor edelmetaal eigenaren die nooit meer zal plaatsvinden!

Aangezien er geen scenario bestaat waarin fiat valuta’s ooit hebben overleefd, zullen goud en zilver de echte winnaars worden, maar deze keer door overdracht van absoluut gigantische proporties aan rijkdom.

Het gezegde: Kennis is macht die kan worden gedragen als een harnas. En de Waarheid is het wapen dat kan worden gebruikt als het zwaard dat snijdt door de propaganda van desinformatie, bedrog, en leugens die daardoor worden blootgelegd.

Eric Sprott stelt, dat de wereldvoorraad aan fysiek goud en zilver “in een nanoseconde” verdwenen is zodra mensen zich realiseren dat er niet zoveel van deze FYSIEKE metalen beschikbaar zijn als ze denken, “want het betreffen relatief zeer kleine hoeveelheden.” De boodschap is duidelijk: Koop nu gouden en zilveren munten of baren, voor zoveel als je liquiditeit het toelaat en blijf kopen zo lang de prijs nog niet escaleert. De wereld is running out of gold & silver.

Er ontstaat een tekort op de markt, terwijl de centrale bankiers geen munitie over hebben, dus uiteindelijk zal het keerpunt worden bereikt, waarbij het investerende publiek het geloof in de US dollar volledig verliest. Tenslotte zal de dag komen dat mensen zich realiseren dat het houden van een contract voor goud en zilver niets inhoudt, en niet meer waard is dan het papier waarop het gedrukt staat, evenals dat het geval is voor de dollar, geldt dat voor de euro en al het andere papieren valuta’s. Dan zal PANIEK en CHAOS uitbreken. Bereid je voor op een kettingreactie collaps van banken, dat iedereen met geld op de bank zal vernietigen!

Goud en zilver hebben zich door de eeuwen heen geherwaardeerd, en alle papieren fiat valuta’s verslagen door het frauduleuze geld voor de rechter te brengen. Dat het nu weer gebeurt is zo zeker als de zonsopgang in de ochtend.  

Het Wakker Worden van de massa wordt gevolgd door chaos:

Goud en zilver analist Bix Weir zegt dat de volgende grote financiële ramp begint met “het ontwaken van de massa, gevolgd door chaos.” – “Mensen blijven zich afvragen hoe het volk wakker zal worden – Het moment waarop dat gebeurt is wanneer de banken onderuitgaan en ze naar hun geldautomaat rennen. – Ze zullen heel boos zijn. – Ze zullen geloven dat deze banken hun spaargeld hebben gestolen. Dat gebeurt wanneer mensen in grote aantallen wakker worden.”

Voor wanneer dit allemaal gebeurt moet je fysiek goud en in het bijzonder zilver hebben. Legt Weir uit: “Zilver is gedurende 5.000 jaar als geld gebruikt, zelfs nog langer dan goud in gebruikt als geld. De bovengrondse zilver- en goud hoeveelheid zijn in totaal ongeveer 6 miljard ounces voor elk. Waarom is er een 80-1 verhouding in prijs van zilver t.o.v. goud? Het zijn de computers van de markt manipulators, welke sinds de jaren 1970 worden toegepast. – Silver zal de laatste zijn die zich van deze manipulaties bevrijd, omdat het metaal strategisch zo belangrijk is. Het is een nationaal veiligheidsprobleem. – De prijs van zilver in Amerikaanse dollars zou nu 1 : 1 moeten zijn met de prijs van goud. Na de crash zal dat een 4 op één verhouding zijn.”

About Author

Jean Walraevens
Mijn bedoeling is alle mogelijke informatie die belangrijk kan zijn om te weten voor het publiek te publiceren op deze website. Alles wat voor door de Main Stream Media wordt gecensureerd wat de lezer kan benutten om zichzelf en zijn vermogen te beschermen trachten wij op deze website te publiceren.