Koop nu goud voor het te laat is

Aanmaken: 06/27/2018 - 15:08
Koop nu goud voor het te laat is

Krijgt u ook weer last van de crisiskriebels? Dat is niet verbazingwekkend, want aan crisisgevaar is geen gebrek. De Italiaanse politieke crisis lijkt voorlopig achter de rug, het ziet er naar uit dat de Italianen nu toch een nieuwe regering zullen krijgen. Daarbij is het probleem echter nog niet van de baan. De regeringscoalitie blijft bestaan uit 2 populistische partijen en dat is vragen om ellende. 

 

We vermoeden dus dat het slechts een kwestie van tijd zal zijn alvorens Italië opnieuw moeilijk zal doen. Dat blijkt onder andere uit het feit dat de opluchting over de vorming van een nieuwe regering op de obligatiemarkten geen lang leven beschoren was. In de wandelgangen wordt er gefluisterd dat de Italianen hoe dan ook dag met het handje willen zeggen tegen de euro. Wordt ongetwijfeld vervolgd. 


In Spanje is een regeringscrisis op een heel eenvoudige manier bezworen. De zittende premier Mariano Rajoy overleefde een motie van wantrouwen niet. Het is nu aan de socialist Pedro Sanchez om een nieuwe ploeg op de been te brengen. De machtswissel in dit land bewijst dat er onderhuids van alles broeit in Zuid-Europa. En dat ‘van alles’ zou vroeg of laat wel eens fout kunnen lopen. 

Dominic Frisby van Money Week wijst er op dat de hier boven vermelde crisissituaties voorlopig weinig of geen invloed hadden op de goudmarkt. De goudprijs kwam nog eens piepen boven het niveau van 1300 dollar per troy ounce, maar daarmee is dan ook alles gezegd. Maar Frisby is van mening dat wie uit veiligheidsredenen goud aan boord wil halen, dat beter nu doet. Wanneer een echte crisis losbarst, zal de goudprijs in no time door het dak vliegen. Wie niet tijdig is ingestapt in de edelmetalen (want zilver is ook een volwaardige alternatief), zal zich dat later ongetwijfeld beklagen.


Nu goud kopen
Waar goud kopen?
Contact in u buurt

About Author

Jean Walraevens
Mijn bedoeling is alle mogelijke informatie die belangrijk kan zijn om te weten voor het publiek te publiceren op deze website. Alles wat voor door de Main Stream Media wordt gecensureerd wat de lezer kan benutten om zichzelf en zijn vermogen te beschermen trachten wij op deze website te publiceren.